EazeGames - Verdien geld met online spelletjes spelen

 • Beste skill games Nederland
 • Mega geldprijzen winnen
 • Speel met echte spelers
Beoordeling 95 points

eazegames

EazeGames – Speel en win behendigheidsspelletjes voor echt geld!

Speel mee bij Europa’s toonaangevende website voor behendigheidsspelletjes voor geld: EazeGames. De populaire community biedt de leukste behendigheid spelletjes voor echte geldprijzen. Lees alles hier in onze EazeGames review.

De spanning van het spelen tegen andere spelers, vooral wanneer je om echte geldprijzen speelt is spannend en erg vermakelijk. Speel onderlinge wedstrijden, neem deel aan competities of doe mee met toernooien. Ben jij beter of slimmer dan de ander dan verdien je geld.

eazegames-review

EazeGames review

Het platform van EazeGames is anders dan de andere aanbieders op onze website. Toch wilden we een review schrijven over EazeGames omdat het online spelletjes bevat waarje geld mee kunt winnen. Wij denken dat jij en onze doelgroep EazeGames wel kan waarderen en vandaar dus een speciale EazeGames review.

In onze EazeGames review lees je hier alles over dit leuke ‘speel-voor-geld’ spelletjes platform. Bij EazeGames kun je Bingo en Sudoku spelen tegen anderen voor geld. Het is een op behendigheid gebaseerd spelplatform waar je prestaties je verdiensten bepalen. In tegenstelling tot online casino’s speelt geluk hier geen rol en daarom vallen de spellen van EazeGames niet onder online gokspellen.

Het platform biedt ook behendigheid spellen zoals Solitaire, Poolbiljart, Bubble Shot en Bingo. Je hebt als speler de optie om tegen anderen deel te nemen voor geld, wat een spannende en competitieve ervaring biedt. Je kunt deelnemen aan onderlinge competities of meedoen aan wekelijkse toernooien. Maak je klaar om je vaardigheden te testen tegen echte tegenstanders in games die 100% op behendigheid gebaseerd zijn! Het leuke is dat je alle spellen gratis kunt spelen en zo alle games uitproberen.

EazeGames is niet zomaar een platform; het is een gemeenschap waar behendigheid, strategie, en een beetje competitieve geest je kunnen leiden tot echte beloningen. Scherp je vaardigheden aan, daag jezelf uit in de wereld van ‘skill games’, en wie weet verdien je niet alleen roem, maar ook geld met jouw favoriete spellen. Lees de review van EazeGames verder voor al onze bevindingen.

Highlights

 • Strijden om echt geld
 • Grote geldprijzen met toernooi deelnames
 • Geld direct laten uitbetalen
 • Gratis spelen met EazeCoins
 • Leuke dagelijkse acties en bonussen

behendigheidsspelletjes-voor-geld

Geld verdienen met spelletjes

EazeGames is Europa’s leukste real-money skill gaming platform. Het heeft de meest populaire casual games (zoals Solitaire en Sudoku) die je competitief tegen andere spelers speelt en waarmee je geld kunt verdienen. 1 tegen 1 of in toernooivorm neem je het op tegen andere spelers. Alle spellen zijn 100% behendigheidsspelletjes.

Op EazeGames speel je jouw favoriete spellen competitief tegen elkaar en voor echte geldprijzen. Omdat het een competitief game platform is, plaats je altijd een inleg en speel je voor een prijzenpot tegen een andere speler. De inleg kan gratis zijn, namelijk met EazeCoins, of betaald met echt geld. De prijzenpot is afhankelijk van het de competitie waaraan je deelneemt.

Hoe werkt EazeGames?

EazeGames biedt behendigheidsspelletjes die je speelt tegen andere spelers. Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in 1-op-1 wedstrijden of toernooien in spellen zoals online bingo, bubble shooter, Sudoku en boogschieten. Door geld in te zetten en tegen andere spelers te spelen speel je voor geld. Het matching algoritme van het platform zorgt voor een eerlijke competitie, door spelers van hetzelfde vaardigheidsniveau aan elkaar te koppelen. Doordat je voor geld speelt met andere spelers maakt het ineens veel spannender.

Gratis spelen met EazeCoins

Het leuke aan het platform is dat je alle spellen gratis kunt spelen. Je ontvangt automatisch een gast account wanneer je EazeGames bezoekt. Op jouw gast account staan 200 EazeCoins waar je direct mee kunt spelen. Deze EazeCoins worden automatisch aangevuld wanneer ze op zijn. Als je voor echt geld wilt spelen dien je een account aan te maken.

eazegames-spellen

Spelaanbod EazeGames

EazeGames biedt een kleine maar gevarieerde selectie van 12 spannende behendigheidsspelletjes voor alle soorten gamers. Van breinbrekende puzzels tot sportgames boordevol actie en ontspannen casual games, er is voor elk wat wils. Het is niet het grootste aanbod spellen maar ze zijn stuk voor stuk erg vermakelijk.

Populaire spelletjes zoals Solitaire, Bubble Shooter en 9 Ball Pool waarin jouw behendigheid de doorslag geeft. Alle spellen zijn gratis te spelen én voor echt geld. De spellen hebben verschillende speeltijden, variërend van 2 tot 5 minuten.

Hieronder een overzicht van het spelaanbod met een korte beschrijving. Laten we een duik nemen in enkele van de meest populaire spellen die je niet alleen plezier en uitdaging bieden, maar ook de kans om geld te verdienen met spelletjes. Test je vaardigheden en speel mee.

Bubble Shooter: Strategie en Precisie

EazeGames Bubble Shooter is niet alleen een bekende naam onder online spellen, maar ook een ultieme test van strategie en precisie. Je doel? Match minstens drie bubbels van dezelfde kleur om het speelveld te klaren en zo hoge scores te behalen binnen de toegewezen tijd van 120 seconden. Met elke mislukte match zakken de bubbels dichter naar de ondergang. Overwin door tactisch te spelen en laat zien dat jij de Bubble Shooter-kampioen bent op EazeGames.

eazegames-air-bingo

EazeGames Bingo: Snelheid en strategie

EazeGames transformeert het klassieke bingospel in een spannend en zenuwslopend behendigheidsspel. Elke speler krijgt dezelfde bingokaart en ziet vooraf de aangekondigde nummers. Klik zo snel mogelijk alle nummers op je kaart. Gebruik power-ups om je score te verhogen en druk snel op de “Bingo”-knop om je tegenstanders voor te zijn. Hier wordt snelheid beloond, en strategisch gebruik van power-ups kan je naar de overwinning leiden. EazeGames bingo is echt een zenuwenspel en je moet echt snel de juiste bingogetallen aankruisen op je bingokaart.

Solitaire: Kaartvaardigheden

Een van de bekendste spellen van EazeGames is Solitaire, ook wel bij ons bekend als Patience. Bij dit vaardigheidsspel probeer je een stapel kaarten te sorteren. Orden de kaarten van aas tot koning en maximaliseer je punten, terwijl je strafpunten vermijdt door het deck opnieuw te schudden. Het is een spel van geduld en tactiek, waarbij de slimste speler met de hoogste score de pot wint.

Match 3: Combinaties maken

Duik in een wereld van kleurrijke fruitcombinaties met Match 3. Hier is het jouw taak om binnen 120 seconden zoveel mogelijk matches te maken, waarbij grotere combinaties extra punten opleveren. Toon je vaardigheid door de hoogste score te behalen en daarmee de winst binnen te slepen.

Block Puzzle: Een Moderne Tetris Twist

Fans van Tetris zullen genieten van Block Puzzle, waar je blokken plaatst om rijen te voltooien en te verdwijnen. Zonder de mogelijkheid om blokken te draaien (tenzij je een power-up gebruikt), vereist dit spel een vooruitziende blik en strategische planning. Behaal bonussen door meerdere rijen tegelijk te voltooien en versla je tegenstander met een hoge score.

21 Treasure: Blackjack met een twist

21 Treasure neemt de basis van Blackjack en voegt een competitieve twist toe. Maak stapels kaarten die samen 21 punten waard zijn. Gebruik strategie en inzicht om de meeste punten te verzamelen en de winst op te strijken. Speel het slim en win!

One Tap: Snelheid en nauwkeurigheid

Test je reflexen met One Tap, een spel waar snelheid en nauwkeurigheid cruciaal zijn. Druk zo dicht mogelijk bij het midden van het getoonde rondje en versla je tegenstanders met je precisie en snelheid. Een eenvoudig concept, maar een uitdaging om te meesteren.

9-Ball Pool: Biljartvaardigheden online

Breng je biljartvaardigheden online met 9-Ball Pool. Richt zorgvuldig en pot de ballen in de juiste volgorde om punten te scoren, met bonuspunten voor speciale schoten. Vermijd het potten van de witte bal en strijd om de hoogste score te behalen.

Sudoku: Logisch denken

Sudoku op EazeGames zet je logische denkvermogen onder druk. Vul de cijfers correct in binnen de tijdslimiet en scoor meer punten dan je tegenstander om de winnaar te worden. Elke juiste plaatsing levert punten op, terwijl fouten je score kunnen schaden.

Bowling Champion, Free Kick Shooter, en Archery World Tour: Vaardigheden en Precisie

Of je nu kiest voor Bowling Champion, Free Kick Shooter, of Archery World Tour, elk spel test verschillende vaardigheden. Van de precisie van bowling tot de accuratesse van boogschieten en de strategie achter perfecte vrije trappen, EazeGames biedt voor ieder wat wils.

behendigheidsspelletjes-spelen-voor-geld

Verdien geld bij EazeGames

Op Eazegames kun je op verschillende manieren geld verdienen. Met 1-op-1 wedstrijden tegen een andere speler, wekelijkse of maandelijkse competities spelen waarin je moet zorgen bovenaan de leaderboard te eindigen. Maar ook voor bepaalde taken kan je geld verdienen door bijvoorbeeld vrienden uit te nodigen, hiervoor ontvang je €2,50 per vriend.

1-op-1 wedstrijden

Speel een behendigheidsspel en verdien geld op Eazegames door anderen uit te dagen voor 1-op-1 wedstrijden! En het beste deel? De inzet is lager dan bij toernooien, waardoor het een leuke en betaalbare manier is om geld te verdienen. De verdiensten liggen tussen de €2 en €5 per spelletje.

Competities en toernooien

Deelnemers kunnen meedoen aan toernooien en wedstrijden op het platform, met een potentiële prijzenpot tot €10.000 voor winnaars.

Acties uitvoeren voor geld

Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid om geld te verdienen door verschillende taken op de website uit te voeren, zoals het spelen van specifieke games of het delen van de website op sociale media. Door punten te verzamelen via deze taken, kunnen gebruikers deze inwisselen voor geld.

geld-winnen

Hoe win je geld?

Je daagt iemand uit voor een spannend behendigheidsspelletje op EazeGames en als je als winnaar uit de bus komt, claim je niet alleen de overwinning, maar loop je ook weg met de inzet van de andere speler. Hoe spannend is dat?

Grote winnaars

De site heeft een leaderboard met de best verdienende spelers. Op dit moment staat Dianalonela15 bovenaan met een totale winst van €170.000. Na haar zijn er nog veel meer spelers die in totaal meer dan €10.000 hebben verdiend.

EazeGames uitbetaling

EazeGames biedt een verscheidenheid aan populaire betaalmethoden in Nederland, waaronder iDeal, Creditcard en Apple Pay. Het minimale stortingsbedrag is €5, met een maximum van €90 per transactie.

Als je geld wint, heb je de optie om het geld uit te laten betalen op je bankrekening. Er is een minimum uitbetalingsbedrag van €10 en verwerkingskosten van €1. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het geld op je rekening staat, maar in de regel staat het binnen 48 uur op je bankrekening.

Meer dan €10.000 uitbetalen

Heb je meer dan €10.000 gewonnen dan wordt het bedrag niet overgemaakt, maar persoonlijk overhandigd op het kantoor van EazeGames in Amsterdam of op een andere locatie. Hetzelfde geldt voor prijzen die zijn gewonnen met speciale evenementen.

eazegames-app-mobiel

EazeGames app

Met de EazeGames app speel je alle behendigheidsspelletjes op je mobiel en kan je geld winnen waar je ook bent. EazeGames is toegankelijk op verschillende apparaten, waaronder computers, mobiele telefoons en tablets. Daarnaast biedt het platform een gratis app voor iOS. Je kunt de app ook vinden in de Galaxy Store voor Samsung smartphones. Het platform is gemakkelijk te gebruiken op verschillende apparaten. Open de EazeGames app en speel voor geld!

EazeGames Nederland

Wie zijn de mensen achter EazeGames? Het bedrijf werd opgericht in 2017 door twee Nederlandse ondernemers, met als doel om het nummer één real-money skill gaming platform te worden. Het kantoor is gehuisvest in Amsterdam en met een team van meer dan twintig specialisten werkt men voortdurend aan de doorontwikkeling van het. Het heeft inmiddels meer dan 3.000.000 spelers wereldwijd, wat wel aangeeft dat het platfor zeer in trek is.

Valt EazeGames onder online gokken?

EazeGames classificeert haar spellen als “behendigheidsspellen”. Het is een platform waar de uitkomst van spellen uitsluitend gebaseerd is op de vaardigheid van de speler en niet op geluk of toeval. De winnaar wordt bepaald door prestaties in het spel, niet door geluk zoals bij online casinospellen. Je speel voor geld, maar hierdoor valt EazeGames niet onder de categorie van online gokken of casino, aangezien behendigheidsspelletjes zonder kans niet worden gereguleerd door Nederlandse Kansspelautoriteit. Het valt daarom buiten het toepassingsgebied van de Wet inzake online kansspelen (KOA).

Verantwoord spelen

EazeGames staat natuurlijk voor verantwoord spelen. Om deze reden kent het platform ook verscheidene limieten. Denk hierbij aan onder andere een maximale inzet van 6 euro per spelletje, een maximaal stortingsbedrag van 90 euro per storting, en een maandelijkse stortingslimiet van 300 euro. Door dit model zijn de problemen die bijvoorbeeld bij een casino plaatsvinden omtrent problematische verliezers, niet van toepassing voor EazeGames.

 

chevron right

100% stortingsbonus

 • Leukste Skill games van Nederland
 • Grote geldprijzen winnen
 • Ook gratis te spelen

BBS conclusie

“Voor onze Eazegames Review stortten we ons halsoverkop op alle 12 behendigheidsspellen en dompelden ons onder op dit verbazend leuke  platform met echt geld behendigheidsspelletjes. Ontdek de meeslepende gameplay voor spelen voor geld, waar de spanning van het strijden tegen je tegenstanders je zal doen terugkomen voor meer. Het winnaarsklassement met de leaderboard triggert om te blijven spelen.

De spelletjes zitten goed in elkaar en door de leuke gameplay wil je echt elk potje winnen. Dit werkt ook wel frustrerend af en toe, maar dat heb je nu eenmaal met competitieve spelletjes. Het inzetten van kleine bedragen en het zelfs gratis kunnen spelen is een grote kracht van dit platform.

Anders dan de andere aanbieders op BesteBingoSites is dat Eazegames niet onder de Kansspelwet valt. Dit zijn geen gokspellen maar behendigheidsspellen waarbij het gaat om vaardigheid. Maar omdat je ook bij EazeGames geld kunt winnen vonden wij het een welkome aanvulling om een EazeGames review te schrijven. Naar ons idee vallen deze spellen in de smaak bij onze doelgroep en hopelijk heeft deze review van EazeGames je enthousiast gemaakt.”

18+

Mick

Mick is sinds 2010 werkzaam in de iGaming industrie als Head of Affiliates. Met de legalisatie van de Nederlandse online gokmarkt eind 2021, was de tijd daar om een professionele review website op te zetten. BesteBingoSites.nl informeert over de Nederlandse online gokmarkt, de nieuwste online casino's en én met passie voor online bingo. Reviews van alle legale bingo sites en casino sites in Nederland. 100% legaal en betrouwbaar!

Veelgestelde vragen

EazeGames is een Nederlands bedrijf en het platform wordt als betrouwbaar ervaren. EazeGames valt niet onder de kansspelwet en wordt dan ook niet gecontroleerd door de KSA.

Een uitbetaling bij EazeGames staat gemiddeld binnen 2 dagen op je rekening. Op de website staat echter een verwerkingstijd van 5 dagen. Het minimale uitbetalingsbedrag is €10

Er is een app beschikbaar van EazeGames die je kunt downloaden in de App Store en Google Play store. EazeGames app is gratis te downloaden.

De spellen op het platform van EazeGames vallen onder behendigheidsspellen. Deze zogenaamde skill games vallen niet onder de kansspellen omdat je invloed hebt op de uitkomst van het spel. EazeGames valt dan ook niet onder de KOA wet (Kansspelen op Afstand).

Op EazeGames speel je spelletjes op basis van vaardigheid. Je verdient online geld door het spel te winnen van andere spelers. Speel een competitie of neem het op tegen andere spelers. Ben je sneller, slimmer of beter dan de ander dan ga je er met het prijzengeld vandoor.

Je kunt geld van je EazeGames account laten overmaken naar je bankrekening. Bij 'Instellingen' en 'Uitbetalen' kan je het bedrag kiezen dat je van je account wilt opnemen. Het minimale uitbetalingsbedrag is € 10 en de verwerkingskosten bedragen € 1.