GamePoint Bingo - Gratis Bingo Spelen

  • Grote bingo community
  • Speel met bingo munten
  • Chat tijdens spelen
Beoordeling 75 points

Gamepoint_bingo_screenshot_app_750

GamePoint gratis bingo

GamePoint bingo is de bekendste gratis online multiplayer bingospel in Nederland. Het is de enige aanbieder waarbij je niet met echt geld speelt en geen geld kunt winnen. Je speelt met zogenaamde bingo munten. Anders dan bij de andere bingo aanbieders op onze website, speel je bij GamePoint voor punten, niet voor echt geld.

Je kunt bingo munten of bingo speeltegoed opwaarderen als je munten op zijn. Voordat je gaat spelen voor munten, is er de mogelijkheid om de bingospellen uit te proberen. Er is een duidelijke uitleg en met het stappenplan leer je goed de spelletjes kennen.

Tombola Bingo

Als je liever bingo speelt voor echt geld, dan willen we je attenderen op Tombola Bingo. Dit is dé bingo site van Nederland met een Nederlandse goklicentie. Nu met €50 bonus!

> Bekijk onze Tombola Bingo review

>Meld je aan bij Tombola Bingo

Tombola-bingo-welkomstaanbieding

GamePoint bingo-app

Je kunt bingo spelen via de website, Facebook app en GamePoint Bingo app. GamePoint is een gratis bingo (freemium) model en daarom vind je de app ook in de App Store en Google Playstore. Hierdoor is de app bijzonder populair en heeft het meer dan 100.000 gebruikers.

Grote bingo community in Nederland

GamePoint heeft in de loop der jaren een zeer grote community van bingospelers opgebouwd. De bekendheid van GamePoint is mede te danken door TV reclames. Zij zijn de enige bingo partij in Nederland die op TV adverteert, omdat GamePoint niet wordt gezien als gokken (omdat je niet met echt geld speelt). GamePoint heeft dus ook geen gokvergunning nodig en mag daarom gewoon reclame maken.

Spelpunt Bingo

GamePoint bingo heette voorheen Spelpunt bingo. Spelpunt online bingo was de Nederlandse variant van het internationale spellenplatform GamePoint. In 2017 is de naam Spelpunt veranderd naar Game Point en valt het bingoplatform, waaronder de bingo websites, mobiele apps en Facebook onder één naam.

Start met bingo spelen

Voordat je echt gaat spelen is er de mogelijkheid om de spellen eerst te leren kennen. Middels het stappenplan leer je goed de spelletjes kennen. Je kunt kiezen om automatisch te spelen waarbij de nummers op je bingokaart automatisch worden weggestreept. Maar het leuke bij GamePoint is dat je ook kunt kiezen om handmatig bingo te spelen. Op die manier is het bingospel echt interactief omdat jezelf de nummers moet wegstrepen. Wel goed opletten, want als je een nummer mist dan heb je pech. Dit maakt het natuurlijk wel leuker en spannender. Door met je muis de nummers aan te klikken kras je de nummers op je kaart weg.

Bingospel

Het doel van het bingospel is om zo snel mogelijk je bingokaart vol te hebben. Alle getallen op je bingokaart dienen weggestreept te zijn. Er zijn meerdere prijzen te winnen met 1 bingokaart. Kras als eerste een horizontale-, verticale- en twee verschillende diagonale lijnen, het patroon of een volle kaart en je wint de Bingo pot. Er is tevens een Superbingo Jackpotpot te winnen. Zo heb je met een enkele kaart meerdere winkansen!

Diverse winkansen

Er zijn verschillende manieren om te winnen en dit variëert van kamer tot kamer. Er kunnen tijdens 1 bingospel drie of vier verschillende winnaars zijn, die ieder op een andere manier winnen. De details en specificaties van het spel of de kamer staat aangegeven in de linker bovenkant van je scherm. Het komt erop neer dat je de eerste moet zijn die zijn winlijnen vol heeft of op een van de manieren die daar vermeld staan. Wat je kunt winnen, staat ook vermeld.

Gratis bingo met bingomunten

Bij GamePoint Bingo speel je met munten. Munten zijn virtuele items en wordt gebruikt in alle spellen. Om de spellen te kunnen spelen heb je dus deze GamePoint bingomunten nodig. Elke dag dat je inlogt krijg je gratis bingomunten. Als je speelmunten op zijn kan je extra munten bijkopen door geld op te waarderen. Je ontvangt regelmatig een gift in de vorm van bingomunten waarmee je extra bingospellen kunt spelen.

Bingomunten winnen

Bij GamePoint kun je dus geen geld winnen, maar je wint munten en wordt beloond met credits. Deze credits en munten kun je uitgeven in de digitale winkel waar je skins voor je account kunt kopen of je kunt ze gebruiken in game items. Ook kun je je gewonnen munten opnieuw gebruiken om de spellen te spelen en hoef je dus geen nieuwe speelmunten bij te kopen. Er zijn ook speciale winacties waar je munten mee kunt verdienen en waarbij je kans maakt op echte prijzen zoals koffiemachines, stofzuigers, TV’s etc.

Gratis credits

Tevens word je beloond met gratis credits elke keer dat je GamePoint bezoekt. Dit is heel sterk en zorgt ervoor dat jij als speler blijft terugkomen omdat je er tenslotte voor wordt beloond. Je wordt beloond met credits wanneer je wint met bingo op de Facebook bingo app. Daarnaast word je ook beloond met ervaringspunten (Xperience Points) voor het behalen van bepaalde prestaties als je blijft spelen. Als je ervaring blijft stijgen, vind je nieuwe functies op de Facebook bingo app.

GamePoint bingo spellen

GamePoint spellenaanbod

Een sterke troef van GamePoint is het aanbod van online spelletjes. Naast bingo kan je namelijk tal van leuke kaartspellen en puzzelgames spelen. Keno, Yahtzee, Rummy, Klaverjassen en Scrabble zijn leuke spelen die goed in de smaak zullen vallen bij bingospelers. Dit soort puzzelgames vind je niet bij de andere bingo aanbieders die zich meer richten op casino games naast het bingo aanbod.

GamePoint biedt ook gokspellen aan zoals online gokkasten, kun je Slots spelen en gokken met Poker. Ook komen er regelmatig nieuwe varianten op de bestaande games bij. Zo is er bv. een Bingo thema dat reist langs mooie wereldsteden zoals Parijs en Rome. Hier kun je dan gerelateerde digitale iconische voorwerpen van verzamelen. Zo kon al grappige en toffe Franse items verdienen uit Parijs of Italiaanse voorwerpen die je tegenkomt in Rome verzamelen. Wil je weten welke speciale thema’s er zijn per game? Check dan kopje nieuws bovenaan in het menu.

Bezoek de website en speel bingo.

Onze GamePoint conclusie:

  • Ontmoet veel nieuwe bingoliefhebbers in het gratis GamePoint bingospel
  • Middels de giften die je ontvangt kan je gratis bingo spelen
  • Geniet van bingoacties en verzamel geweldige items
  • Naar ons idee niet zo spannend als echte bingo met echt geld maar zeker vermakelijk

Speel je liever bingo voor geld, bekijk dan onze top bingosites waar je kunt spelen voor geld.

Tombola Bingo

Als je liever bingo speelt voor echt geld, dan willen we je attenderen op Tombola Bingo. Dit is dé bingo site van Nederland met een Nederlandse goklicentie. Nu met aanbieding van €50 bonus!

> Bekijk onze Tombola Bingo review

> Meld je aan bij Tombola Bingo

 

Tombola-bingo-registreer-account