Bingo spelen

Online bingo spelen wordt ook wel gezien als soft-gambling omdat je al kunt deelnemen aan een bingospel vanaf €0,10 per bingokaart. Op die manier kan je voor een kleine inleg al mee spelen en kans maken op  bingoprijzen of zelfs de bingo-jackpot.

bingo-spelen

Prijs bingokaartje

Kaartprijzen kunnen per bingospel verschillen van €0,10 tot €2 per kaartje. Ook het aantal bingokaarten dat je per ronde kunt kopen verschil. In de goedkope bingokamers kan je bijvoorbeeld 40 kaarten kopen en in de dure kamers bijvoorbeeld maximaal 10 kaarten.

Ook zijn er bingokamers met bepaalde thema’s zodat deze kamers een specifiek bingopubliek trekt met dezelfde interesses. Zo wordt er een gelijkgestemde, leuke sfeer gecreëerd wat de spelervaring ten goede komt en je tijdens het spelen over dezelfde interesses kan praten in de chat.

Hoe werkt het bingospel?

Bij online bingo spelen wordt gebruik gemaakt van speciale software, bingo software of bingo-engine. De ballen vallen automatisch en random zodra de bingoronden begint. Een timer is zichtbaar zodat je precies weet wanneer de bingoronde aanvangt. De ballen vallen en zijn zichtbaar op het scherm.

De getallen op je bingokaart worden automatisch weggestreept dus je mist nooit een getal. Ook kan je met meerdere kaarten spelen. Als je gewonnen hebt wordt het geld automatisch op je saldo bijgeschreven. Je kunt in meerdere kamers tegelijk spelen als je wilt.