Bingo Happy Holidays bij Unibet

Unibet gaat los met feestelijke decembermaand bingo acties.

December maand is winterfeestmaand bij Unibet en staat in het teken van Bingo! Doe mee met dagelijkse missies, speel toernooien en win fantastische bingoprijzen! Oh ja, en er is een heuse Winter Wonderland Bingokamer geopend! Vol op bingo actie dus bij de beste online bingo site van Nederland!

Unibet start de winterfeestdagen met een maand lang vol met fantastische prijzen! Een mooie selectie van promoties staat voor je klaar om de gezellige maand december samen met jouw te vieren.

Vergroot je kansen om te winnen door missies te voltooien. Elke dag staat er een nieuwe missie voor je klaar, waarbij je cash spins of bingo vouchers kunt verdienen. In de client kun je precies zien welke stappen je moet nemen om deze missies met succes te voltooien.

Als je een jackpot liefhebber bent, mag je de vier spannende jackpotspellen die elke dag plaatsvinden in onze Winter Wonderland bingokamer niet missen, elk met een genereuze prijzenpot van €500.

Er zullen ook exclusieve toernooien en Bet & Get-aanbiedingen gespeeld worden, dus wees erbij!

winter-bingo-acties-december-unibet

Bingo Missies

Win bingo vouchers of cash spins door missies te voltooien. Elke dag staat er een nieuwe missie voor je klaar. Hoe moeilijker de missie, hoe groter de beloning.

  • Log in en bekijk de missie. Dit kan een bingo zijn of minigames.
  • Meld je aan voor de dagelijkse missie in de bingo client.
  • Voltooi de missie
  • Claim de beloning

Winter Wonderland Bingokamer

Speel elke dag mee met de 4 grote Jackpot Games in de Winter Wonderland room! Elk spel heeft een prijzenpot van €500. En heb je die progressieve jackpot al gezien? Die staat nu op meer dan 141 duizend euro!

  • Ticketprijs is €2
  • Bingo 75-Ball wordt vanaf 19.00 uur elk uur gespeeld
  • Maximaal 75 tickets
  • Bekijk het spel of log een andere keer in om te zien of je tickets hebben gewonnen
  • €2.000 prijzenpot elke dag van de promotie

Maak een account bij Unibet voor een welkomstbonus

Als je nog geen speelaccount hebt bij Unibet, dan is dit je kans. Unibet heeft voor nieuwe spelers een leuke welkomstbonus met een gratis €10 bingovoucher. Als je €10 inzet op Bingo 75 of Bingo 90 dan ontvang je Gratis €10 in je account. Je kunt dan meteen mee spelen vanavond in de Daily Diamonds en kans maken op €500.

> Bekijk hier onze review van Unibet Bingo.

welkomstbonus-unibet

18+ Wat kost gokken jou? Stop op tijd!