Grote Gourmetstel bingo bij Tombola!

Nieuwe grote bingo acties bij Tombola!

Bij Tombola kan je weer terecht voor leuke, nieuwe, spannende acties. Maar liefst 3 nieuwe bingo acties staan er gepland voor deze maand. Te beginnen met een gloednieuwe actie met echte bingoprijzen. De Grote Gourmetstel Bingo is er alvast een om in je agenda te zetten!

OneTime Bingo komt elke maand terug en in februari spectaculairder dan ooit met 4 x €1000. En dan heeft Tombola ook nog Diamonds Are Forever, de bingohit met een hoofdprijs van €7500,-

gourmetstel-bingo-tombola-echte-prijzen-bingo

Gourmetstel Bingo

Een gloednieuwe actie bij tombola en dit keer met echte prijzen! Gourmetstel Bingo speel je op vrijdag 3 februari van 20:00 tot 22:00. Alle 1 lijn winnaars winnen tijdens deze promotie een Solis Table Grill 5in1. Deze premium Tafel Grill is ontworpen en ontwikkeld in Zwitserland.

Maar liefst 20 spelers winnen zo’n premium gourmetstel! Daarnaast staat de gegarandeerde Full House prijs op €150!

15% korting op Solis producten

En of dat nog niet genoeg is, is er een speciale korting voor Tombola spelers! Tombola spelers krijgen 15% korting op bijna hele assortiment Solis-producten via solis.com met de kortingscode tombola15. Deze kortingscode is geldig vanaf 3 feb t/m 28 feb 2023 en niet geldig op de outlet artikelen en niet in combinatie met andere acties.

bingo-acties-tombola-februari-2023

Onetime Bingo 4 x €1000

Onetime Bingo kennen jullie ondertussen wel. Deze spectaculaire bingo actie komt elke maand terug, maar in februari groter dan ooit. Niet 1x, niet 2x, niet 3x, maar 4X €1.000 kan je winnen! Maandag 6 februari is het zover van 20:00 tot 22:00 is de Onetime Bingo met maar liefst 4X een Mystery Full House prijs van €1.000!

Iedere andere bingo ronde is de gegarandeerde Full House prijs €400.

Diamonds Are Forever Bingo – Prijs €7500

Tombola gaat gewoon door met dikke prijzen weggeven! En wat voor eentje… Speel mee met Diamonds Are Forever op maandag 13 februari, tussen 20:00 en 22:00, en maak kans op de hoofdprijs van €7.500! Deze valt 1x op een mysterieus tijdstip binnen die twee uur. Elke andere ronde is er een gegarandeerde Full House prijs van €400.

Daarnaast geven we tijdens deze bingo actie meerdere toegangskaarten voor de Huishoudbeurs 2023 weg. Kortom, een bingo die je niet kan missen!

Om mee te doen met de nieuwe bingo acties Tombola, heb je een speelaccount nodig.
Nog geen lid van Tombola Bingo? Ga naar de website en maak een gratis account aan. Nu 200% bonus op je eerste storting.

> Lees hier onze Tombola review.

Tombola-bingo

18+ Wat kost gokken jou? Stop op tijd.