Tombola Bingo acties in juni!

Tombola bingo promoties in juni!

Tombola Bingo pakt weer mooi uit in juni met nieuwe acties. Er staan weer een aantal superleuke bingo promoties gepland! Juni is sowieso een leuke maand omdat de zomer begint, de vakantie staat voor de deur en het mooie weer komt eraan. Maar of het nu mooi weer is of regent, bij Tombola zit je altijd goed.

Tombola laat het begin van de zomer niet aan ons voorbij gaan en dit doen ze dan ook met een nieuwe leuke goodie om te winnen tijdens de Zomeractie Bingo promotie. En wegens groot succes komt de Pechvogels actie weer terug! Maar de Pinksteractie komt eerst op 5 juni, gevolgd door Onetime Bingo.

Tombola Onetime Bingo – 6 juni

Maandag 6 juni van 20:00-22:00 is het weer tijd voor Onetime Bingo! Speel Bingo 90 en maak kans op de gegarandeerde full house prijs van €300! Eén keer per uur op een willekeurig tijdstip veranderd deze in een prijs van €750!

Donder Bingo bij Tombola – 16 juni

Het gaat weer donderen bij Tombola op donderdag 16 juni. Speel mee in de Bingo 90 room van 20:00-22:00 en maak kans op een gegarandeerde full house prijs van €200! Donder en bliksem als je deze lekkere Full House pakt.

Tombola Pechvogels actie – 10 juni

10 juni heeft Tombola weer de bingo actie voor de echte Pechvogels. Van 20:00-22:00 speel je mee voor een gegarandeerde full house van €250! Speel je minimaal 10x Bingo 90 tussen 20.00 – 22.00 uur en win je helemaal niks… dan maak je kans op de Pechvogelprijs van €10! Er zullen in totaal 20 pechvogels worden uitgekozen deze avond. Zo heb je toch prijs tijdens een gezellige avond bingo spelen.

Zomertijd Bingo – 20 juni

Tombola lanceert een nieuwe goodie tijdens de speciale Zomertijd Bingo. Op 20 juni gaan we de zomer in en daarbij hoort een nieuwe goodie. Deze goodies kan je winnen tijdens de chatquiz in de Bingo 90 chat. Zet 20 juni in je agenda en houdt deze pagina in de gaten!

> Bekijk hier onze review van Tombola

 

Tombola-bingo-website