Tombola bingo chat community

Tombola leukste bingo community van Nederland!

Een van de leuke dingen van bingo online spelen is het chatten met andere spelers. Dat maakt bingo zo leuk omdat je nieuwe spelers ontmoet en misschien wel nieuwe vrienden maakt. Tombola chat community is super gezellig. De mensen bij Tombola steken daar dan ook veel werk aan. Alles staat in het teken van de community.

De bingo community of bingo familie van Tombola vind je bij geen andere bingo sites in Nederland. Dat maakt Tombola de leukste community van Nederland.

Online chatten

Een belangrijk onderdeel van de bingo community bij Tombola wordt gevormd door het online chatten. De chatbox of chat kamer vormt samen met de Chat Moderators het hart van Tombola Bingo. Ook de klantenservice is een belangrijke schakel van de community, maar de Chat Moderators moeten zorg dragen voor een gastvrije sfeer en gezellige community voor iedereen.

Chatbox

Aan de rechterkant van het speelscherm vind je de chatbox. Hier zie je de spelersnamen van medespelers en de Chathost. Hier kan je de chat volgen en lezen wat er gezegd wordt. Typ je tekst onderaan het chatscherm en je tekst verschijnt in beeld.

“De bingo live chat maakt online bingo een sociaal spelletje. Samen spelen en gezellig kletsen met elkaar!”

Tombola-chat-moderators

Tombola Chat Moderators

Een Chat Moderator of Chathost, ook wel CM genoemd, is het beste te omschrijven als een bingo chat host die in de chatrooms aanwezig is. Zij zorgen voor een vriendelijke en gastvrije sfeer in de chatbox. Het zijn de sfeermakers van de bingo gemeenschap, oftewel van de Tombola bingo community. De Chat Moderators hebben één doel en dat is ervoor zorgen dat alle spelers zich welkom voelen en begeleiding kunnen bieden bij de bingo spellen en de spelers vermaken. Er is bij Tombola altijd een Chat Moderator aanwezig.

Gastvrije sfeer

Een Chat Moderator is de sfeerbewaker van de online chat en ziet toe dat iedereen zich netjes aan de chatregels houdt. En het gaat hierbij om een positieve en veilige community te scheppen. Zoals het bekritiseren, uitschelden of online pesten wordt het op deze manier tegengegaan. De Chat Moderators bij Tombola hebben dan ook een zeer belangrijke functie.

Nederlandse Chathosts

Op de Nederlandse website van Tombola Bingo vind je alleen Nederlandse Chathost. Dit is voor de meeste spelers wel zo fijn omdat je in je eigen taal toch wat makkelijker kan praten en je je gevoelens kunt uitdrukken. Dit is echt een groot voordeel van Tombola ten opzichte van andere bingo sites. Er heerst een leuke dynamiek onder spelers en Chat Moderators en zo is er een sterke bingo community. Tombola doet dat heel goed en hierdoor groeit de Nederlandse bingo community eigenlijk vanzelf.

Tombola-bingo-90-bal-bingo

Live chatten

Bingo is een sociaal spelletje. Dat was het van oudsher en dat is het ook als je bingo online speelt. Het spelen in een bingohal of casino samen met andere spelers maakt het bingospel juist zo gezellig. Het gevoel dat iedereen wilt winnen, het rumoer in de zaal en het samen zijn maakt bingo zo leuk voor de meeste mensen.

Bij online bingo zit je uiteraard niet samen in een ruimte, maar bij Tombola kan je wel deelnemen aan live chatten in de online chatbox. Op die manier is er toch het gevoel van samen zijn omdat je live met elkaar speelt. Het leuke is dat je elkaar feliciteert als je een volle kaart hebt. Gezellig kletsen tijdens het spelen maakt het allemaal levendig. Daarbij komt dat de Chat Moderator met leuke quizjes of thema’s de chat laat bruisen.

Chatquiz

Door het bingospel nog spannender te maken kunnen de chathosts van Tombola een chatquiz beginnen. De Chathost kan tijdens de bingoronde een chatquiz starten in de chatbox. Een chatquiz zijn leuke, simpele quizjes waar iedereen aan kunt deelnemen. Met de Tombola chatquizjes kan je tevens kleine prijsjes winnen. Zo kan je sokken winnen of een winkelwagenmuntje of andere geinige goodies.

Tombola-arcade-spel-met-chat

Chat Kamer

Op het moment dat je een spel kiest om te spelen, zie je ook de Chat Kamer van dat spel. Je vindt de chatroom niet alleen in de bingo chat, maar ook in de chat van de Arcade games. Links zie je het spel en aan de rechterkant vind je het chat scherm. Je hoeft niet per se mee te babbelen, maar het maakt het spel  wel leuker als je meedoet.

De beste manier om mee te doen aan de live chat is door je in het gesprek te mengen. Zeg ‘Hoi’, ‘Hallo’, ‘Hoe gaat het hier’ als je de kamer binnenkomt en doe mee met het gesprek. Als er al een spel aan de gang is, dan is de chat meestal gericht hoe het spel verloopt. 1TG, 2TG, dat betekent nog 1 nummer je gaan op je kaart of nog 2 nummers te gaan. Maar het kan ook zijn dat de spelers aan het kletsen zijn over een lievelingsgerecht of huisdier.

Chatregels

Tombola heeft chatregels opgesteld waar alle spelers zich aan dienen te houden. Deze chatregels zijn onderdeel van de algemene voorwaarden. Deze regels gelden in de chat en zorgt er voor dat er niet gescholden wordt of gepest. De Chat Moderators hebben de mogelijkheid om spelers te waarschuwen en zelfs te verwijderen. Een speler kan bijvoorbeeld een timeout krijgen als hij/zij de regels overtreedt of een chat-ban van 3 dagen.

De chatregels zijn eenvoudig

Gelukkig komt het zeer weinig voor dat de regels in de chat overtreden worden. De chatregels zijn dan ook eenvoudig maar rechtvaardig.

  • Behandel iedereen vriendelijk, beleefd en respectvol
  • Hou het taalgebruik netjes
  • Houd je echte identiteit, persoonlijke gegevens of sociale profielen geheim. Deel geen privé gegevens.
  • Pesterijen, beledigingen, laster, bedreigingen of denigrerende opmerkingen richting andere spelers of CMs worden niet getolereerd.
  • Adverteren in welke vorm dan ook via bijvoorbeeld opmerkingen of links is niet toegestaan.
  • Chatten over illegale activiteiten of het oproepen tot geweld/rellen is niet toegestaan.
  • Racistische opmerkingen of opruiend gedrag (trollen) is niet toegestaan.
  • Seksueel getinte berichten zijn niet toegestaan.
  • Gebruik geen hoofdletters in de chat omdat dit schreeuwerig overkomt.
  • Alleen personen boven de 18 jaar mogen deelnemen

> Lees hier onze review over Tombola

 

Tombola

18+ Wat kost gokken jou? Stop op tijd!