Tombola Donut week – Speel mee voor 15 Donut-Boxen!

Win heerlijke donut-boxen bij Tombola Bingo

Het is de Week van de Donut. En als er wat te vieren valt dan is Tombola erbij. Daarom kun jij nu kans maken op één van de 15 boxen gevuld met heerlijke zoete Tombola donuts. Je hoef te daarvoor alleen aan te melden op de promotie-pagina bij Tombola. Tevens is er op woensdag een speciale Donut-Bingo met kans op 5 extra donut-boxen tijdens de Chatquiz!

Lekker toch? Doe gezellig mee en meld je aan!

tombola-bingo-donut-week

Donut Bingo – woensdag 7 juni

Om de Donut Week af te sluiten heeft Tombola ook nog een Donut Bingo op Woensdag 7 juni van 20:00 tot 22:00 in Bingo90. Hierbij maak je tevens kans op een hele lekkere gegarandeerde Full House van €150. Doe mee met de chat quiz want er gaan nog eens 5 extra Donut boxen weggegeven worden!

Hoe werkt de promotie:

Maak kans op één van de 15 Donut boxen. Om mee te doen met de bingo-promotie ga je naar de website van Tombola. Wanneer je nog geen speelaccount hebt dan kan je een gratis account aanmaken. Ga vervolgens naar de actie pagina en meld je aan.

  • Stap 1: Bevestig dat je 24 jaar of ouder bent
  • Stap 2: Klik op de button ‘Bevestig deelname’

Op vrijdag 9 juni worden de winnaars bekend gemaakt op de website van Tombola. In de week van 12 juni worden de Donut boxen bij de winnaars afgeleverd. Zorg er dus voor dat je adres goed staat ingevuld bij je account instellingen bij Tombola.

Bingo 90 bij Tombola

Bingo 90 bij Tombola is gewoon het klassieke bingospel, maar dan net even in een ander jasje gestoken. Het spel is niet moeilijk. Na deze uitleg en het spel één keer gespeeld te hebben weet ik zeker dat ook jij het kan. Bovendien valt er, naast de gegarandeerde Full House prijs van €150, ook nog eens een jackpot van minstens €500 te winnen.

Klassieke bingospel

Bingo 90 speel je gezamenlijk met andere spelers, waardoor het erg gezellig is in de bingo kamer. Wanneer je bingo 90 opent, dan is de kans groot dat er nog een spelronde bezig is. In dit geval moet je even wachten. Gelukkig is er een timer op het beeldscherm die laat zien hoe lang het nog duurt voordat het volgende spel weer begint. Je kunt van tevoren kaart(en) en/of stroken kopen. Deze kun je dan direct gebruiken voor het volgende spel. Een strook bestaat uit vijf kaarten.

Over Tombola

Tombola is een online bingo aanbieder dat zich volledig focust op bingo spellen. Het is de grootste online aanbieder van bingo spellen in Nederland. Je kunt er kiezen uit twee bingovarianten: Bingo 75 en Bingo 90. Naast de Bingospellen kun je voor de afwisseling ook kiezen voor de arcade games. We hebben een uitgebreide review geschreven over alles wat je kan verwachten bij Tombola.

> Lees onze complete Tombola review.

 

Tombola-welkomstbonus

18+ Wat kost gokken jou? Stop op tijd.