Tombola kerst bingo met de Adventkalender

Vier Kerst met Tombola en elke dag prijs

Kerst vier je samen met Tombola Kerst bingo. Speel bingo bij Tombola en laat je verrassen door de kerstman met de december Adventkalender.

We kennen de adventkalender allemaal. Iedere dag van de maand mag je een deurtje openen. Zo ook bij de kerst Adventkalender van Tombola. Bij Tombola is vanaf  1 t/m 24 december een deurtje te openen, met daarbij verschillende leuke prijzen of verrassingen.

Elke dag een verrassing

Elke dag een verrassing bij Tombola Bingo. Van gratis speelgeld tot aan grote mysterie Full House prijzen. Open elke dag een deurtje van de Adventkalender voor je verrassing. De kalender is open vanaf 1 december en eindigt op 24 december.

Wat is een full house prijs? De full house prijs betekent in bingo-taal dat je hele bingokaart vol is en je de hoofdprijs hebt gewonnen. Bij Tombola Bingo kan de Jackpot oplopen tot wel €500. Dat is een mooie prijs die je kunt winnen met een Adventkalender, toch? Ook kun je tot en met €5 gratis speelgeld winnen.

Wanneer kan ik meedoen aan de adventkalender van Tombola?

Iedereen kan deurtjes openen bij de Tombola Adventkalender. Helaas moet je voor deze promotie wel 24 jaar of ouder zijn.

Tombola-bingo-mystery-full-house

Bingo Mystery Full House Prijs

Dit is een voorbeeld van de Mystery Ful House prijs van 9 december. Een geheime gegarandeerde Full House prijs. Het betreft 1 bingospel met een hoge gegarandeerde full house alleen voor vandaag. Er zijn in totaal 6 bingospellen te spelen met Full House prijzen van €100 tot €400,-.

Hoe laat? Waar en hoeveel?

  • 10:00 uur spel in Bingo75 – FH €100
  • 11:00 uur spel in Bingo90 – FH €200
  • 14:00 uur spel in Bingo75 – FH €125
  • 17:00 uur spel in Bingo90 – FH €300
  • 20.00 uur spel in Bingo75 – FH €150
  • 23.00 uur spel in Bingo90 – FH €400

Over Tombola

Tombola is dé grootste bingo site van Nederland. De spellen bij Tombola zijn specifiek gericht op het online bingospel. Hier vind je dan ook alle liefhebbers van Bingo, dit maakt Tombola een gezellige community.

Het spelaanbod van Tombola bestaat uit Bingo 90, Bingo 75 en een aantal unieke Arcade casino spellen. Naast de leuke spellen van Tombola, bieden zij ook een hoop acties en promoties, waarmee je echte geldprijzen kunt winnen!

Bijvoorbeeld een first deposit bonus. Tombola Bingo hanteert een eerste stortingsbonus van 200%. Bij Tombola krijg je maar liefst €50 bonusgeld bij je eerste storting van €25. Hierdoor speel je met 2x meer geld, dan je zelf uit je portemonnee gehaald hebt (€75). Stort je maar €10 dan krijg je €20 bonus.

Tombola Bingo 90

Het populairste bingospel online: Tombola Bingo 90. Wie kent het niet? Bij Bingo 90 zijn er 90 ballen in het spel en zijn er 3 winlijnen. Iedere winlijn heeft een prijs.

Bij een eerste, volle horizontale rij, win je de eerste winlijn-prijs. De eerste twee volle rijen geven je recht op de tweede lijn-prijs en de full house, oftewel de volle kaart, is voor de lucky winner die als eerste alle ballen op de kaart heeft weggestreept. Na een volle kaart begint de volgende ronde weer.

Tombola Bingo 75

Nog een bekend Bingo spel is Bingo 75. Bij dit spel zijn er 75 ballen. Een ronde van Bingo 75 ronde gaat iets sneller dan Bingo 90. Bij bingo 75 zijn er 3e en 4e winlijnen in plaats van 2. Meer kans om te winnnen dus!

Bingo 75 heeft geen progressieve jackpot, maar een fixed jackpot. Deze jackpot bij Tombola is maar liefst €500.

Bingo vanaf €0,10

Bij Bingo 90 is de minimale bijdrage om mee te kunnen doen €0,10, hiervoor krijg je 1 bingokaart. Een strook van 6 bingo kaarten kost €0,50. Het voordeel van een strook is dat je een kaart helemaal gratis krijgt. Per ronde kun je maximaal 4 stroken kopen. Dan heb je 24 bingokaarten in één ronde, daarvan zijn er 4 gratis. Dit vergroot je winkans enorm!

> Lees hier onze review van Tombola.

Tombola

18+ Wat kost gokken jou? Stop op tijd.