Tombola Nederland viert feest!

Tombola Nederland bestaat 1 jaar!

Tombola Nederland is bijna jarig en pakt uit met een grote live (bingo) show. In oktober bestaat Tombola alweer 1 jaar in Nederland en dat gaan ze vieren met de eigen echte online bingo spelers. Het wordt een avond vol verwennerij en jij als Tombola speler kan er bij zijn!

Live muziek & Dinner show

Tombola organiseert op zaterdag 22 oktober een Dinner Show met heerlijk diner en livemuziek! Er is een avondvullend programma, gepresenteerd door de bekende Nederlandse zangeres en musicalster Romy Monteiro.

Ook komt comedian Andries Tunru optreden om de zaal aan het lachen te maken.

De locatie van het Tombola Nederland 1 jaar bestaan live event is in Utrecht. De exacte locatie wordt later bekend gemaakt! Het begint om 17:00 en eindigt rond een uur of 22:00.

Tombola-nederland

 

Tombola live bingo voor 100 winnaars

Geen live event zonder bingo natuurlijk. Er wordt live bingo gespeeld tijdens deze bijzondere avond; maar liefst 4 keer! Hierin zijn leuke prijzen te winnen en is er voor de Full House winnaars een mooie hoofdprijs! De bingo spellen worden begeleid door Lady Diamond en The Great One van OneTime.

Iedereen die aanwezig is ontvangt een mooi aandenken. Ook worden er professionele foto’s als aandenken gemaakt.  Uit alle aanmeldingen worden 100 winnaars willekeurig gekozen. Elke winnaar mag 1 persoon meenemen, mits diegene 24+ is. In de week van 5 tot 9 september ontvangen alle winnaars een e-mail van ons!

Het belooft een fantastische avond te worden! Wil je kans maken op 1 van de 100 felbegeerde tickets? Meld je dan hier aan!

> Lees hier onze Tombola review.

18+ Wat kost gokken jou? Stop op tijd.