Tombola heeft een Nederlandse gokvergunning!

Bij Tombola mag de vlag uit! Tombola heeft Nederlandse gokvergunning. Zij zijn 1 van de 10 bedrijven die een Nederlandse online gokvergunning heeft gekregen van de Kansspel Autoriteit (KSA). Per 1 oktober mogen zij nu legaal haar online bingo diensten aanbieden aan de Nederlandse consument.


>> Bekijk hier onze Tombola Bingo review

Op dit moment is op de Nederlandse website van Tombola www.tombola.nl alleen nog een aankondiging te zien. Wij verwachten dat Nederlandse spelers vanaf eind oktober kunnen gaan spelen bij Tombola.  Wij houden dit uiteraard goed in de gaten en laten het weten zodra je een account kunt aanmaken. Je kunt hier alvast onze Tombola review lezen, die we binnenkort zullen updaten.

Nederlandse licentie

Op dit moment is Tombola de enige online bingo partij met een Nederlandse licentie. Dit heeft natuurlijk grote voordelen zodra de Nederlandse website live gaat. Zij zijn dan de enige partij die legaal online bingo aanbiedt en dit zal resulteren in veel nieuwe spelers die Tombola willen proberen.

Er zijn nu 10 vergunde online aanbieders, van de on totaal 29 aanvragen. Er zullen dus in de loop van het jaar en in begin 2022 meer online aanbieders een vergunning ontvangen. Zij zijn nog in het keuringsproces van de Kansspelautoriteit. Tevens is de verwachting dat in dit laatste kwartaal van 2021 er nog meer aanvragen voor een vergunning zullen volgen.

Het is het moment waarop vele lang hebben gewacht, eindelijk een gereguleerde Nederlandse kansspelmarkt. We houden het nieuws goed in de gaten.

> Ga naar Tombola en speel mee