Tombola nieuws voor 2022

Tombola nieuws voor 2022

Wat staat er voor ons in petto in dit nieuwe jaar, wat heeft Tombola voor nieuws voor 2022? Marc Smit, Country Manager van Tombola Nederland, heeft tijdens een interview een inkijkje gegeven in de plannen voor 2022. Dit zou al op zeer korte termijn gelanceerd kunnen gaan worden. Goed nieuws dus voor fans van Tombola.

Marc gaf aan dat we in ieder geval nieuwe Arcade games, kunnen verwachten in 1e kwartaal. Ook gaf hij aan dat er een nieuw bingo spel komt. Of dat een 90-ball bingo spel of 75-ball bingo spel wordt liet hij in het midden. Er liggen in ieder geval twee nieuwe bingo spellen klaar dus hopelijk kunnen we een uitbreiding verwachten van beide varianten.

En als kers op de taart worden er chatprijzen geïntroduceerd! Dat is natuurlijk super goed nieuws, want hoe meer prijzen hoe meer kans om iets te winnen. Het idee is dat Chathosts tijdens het bingospel om de zoveel tijd een quizje kunnen starten in de chat. Alle spelers in de chat kunnen deelnemen en kans maken op ludieke prijzen als sokken of een t-shirt met het logo van BesteBingoSites.nl… oh nee waarschijnlijk het logo van Tombola 😉

Tombola zet de trend in dit nieuwe jaar en we verwachten dat er veel nieuws zal volgen op online bingo gebied van zowel Tombola als de andere bingo sites als Holland Casino Bingo en Fairplay Bingo.