Nieuwe zomer promoties bij Tombola

Tombola zomer promoties

Ook tijdens de hete zomermaanden weten ze van geen ophouden bij Tombola. Ook deze maand staan er weer hete zomerse promoties voor je klaar. Maar liefst 5 zomer promoties staan er voor je klaar op de website. Wat je in augustus precies kunt verwachten bij Tombola lees je hieronder, maar het heeft in ieder geval te maken met gegarandeerde Full House prijzen en leuke extra acties.

Thuisblijvers Bingo

Elke vrijdag kan je meespelen met de Thuisblijvers Bingo. Bedoeld voor mensen die thuis blijven tijdens de vakantie of al weer terug zijn van vakantie. Maar ook op je vakantieadres kan je natuurlijk een potje bingo spelen. Tot en met 9 september kun je elke vrijdag tussen 20.00 uur en 22.00 uur inschakelen voor hoge Full House prijzen. Tijdens de thuisblijvers bingo is de prijs voor een volle kaart verhoogd tot €150.

Bingo75 Fuifje

Er is een Fuifje bij Tombola! Maandag 15 augustus is er weer een speciale bingo avond met Bingo 75. Waar de meeste promoties van Tombola betrekking hebben op de bingo 90 rooms, draait het bij Fuifje allemaal om bingo75! Pak de Full House prijs van €150 op maandag 15 augustus tussen 20.00 en 22.00 uur.

Kadootjes Bingo

2 dagen na het Fuifje kan je al weer terecht voor Kadootjes Bingo. Op woensdag 17 augustus zijn er extra prijzen te verdelen bij Tombola. Opnieuw gaat het om de tijdsperiode 20.00 – 22.00 uur. Speel een paar rondjes mee met Bingo 90 maak je kans op extra leuke Tombola giveaways. Wat te denken van strandlakens, zonnebrillen, drinkflessen en andere toepasselijke zomer kado’s! En laten we niet de Full House vergeten van maar liefst €200!

The Great One

Op 22 augustus zijn er weer extra prijzen te verdienen bij Tombola 90 met The Great One. Tombola heeft tijdens dit event een extra prijzenpot beschikbaar gesteld van maar liefst €3.000. Deze prijzen kun je verdienen als je een volle kaart hebt. Let op: de promotie telt alleen bij bingo90.

Pechvogels

Met elk spel heb je winnaars en verliezers zo ook bij Tombola. Om de pijn van het verlies wat te verzachten geeft Tombola vouchers weg t.w.v. €10. Pechvogels kunnen deze kaarten ontvangen en gebruiken op de website van Tombola.

Dagelijkse promoties

Naast de extra zomer promoties vind je bij Tombola ook dagelijkse en wekelijkse acties. Early Bird, Twallfuurtje en Bingo Night zijn stuk voort stuk superleuke acties om aan deel te nemen. Early Bird en Twaalfuurtje is elke dag van de week en Bingo Night is er speciaal op de zondagavond.

Veel speelplezier bij Tombola Bingo.

Tombola-dagelijkse-zomer-acties

 

> Lees hier onze review van Tombola.

18+ Wat kost gokken jou? Stop op tijd.