Tombola bingo kerst special promoties

Tombola december promoties – kerstspecial!

De maand december is een feestelijke maand bij Tombola en dat is te merken. Tombola heeft deze maand de ‘Tombola bingo kerst special’, waar jij als speler goed gebruik van kunt maken. We weten van Tombola dat zij altijd al vrijgevig zijn wat bonussen en promoties betreft, maar in deze kerst maand nog even meer.

De nieuwe december acties zijn voornamelijk gericht op Kerst, hét feest van december wat er al snel aan komt. Tombola heeft deze maand vijf promoties en enkele speciale kerst promoties:

 • Verrassings Bingo
 • Knusse Dinsdag
 • Koud Kouder Koudst
 • Kerstavond Bingo
 • 2e kerstdag Bingo

 

Tombola bingo kerst special promoties

Knusse Dinsdag Bingo

En ook deze maand is het weer raak met de knusse dinsdag bingo. Drie koude wintermaanden lang is het tijd voor een knusse dinsdag bij Tombola. Dus ook in de maand december is het er knus. Vanaf 1 november is er al iedere dinsdag een gezellig bingospel. Tussen 20.00 uur en 22.00 uur is er gegarandeerd een full house van €175 per bingospel.

Het spel dat wordt gespeeld op de Knusse Dinsdag is het Bingo 90 spel van Tombola. Deze promotie gaat door tot en met januari 2023.

Koud Kouder Koudst

In december is het weer tijd voor het event Koud, kouder, koudst. Met dit event geeft Tombola haar spelers kans op een Full House prijs van €275. Maar ook tijdens de koude wintermaanden zitten er hier in Nederland gewoon nog een addertje onder het gras. De Full House prijs loopt ieder half uur met €25 terug.

Je wilt er dus vanaf het begin bij zijn, dan is de prijzenpot nog op z’n hoogst. Tombola Koud, Kouder, Koudst begint vrijdagavond om 20.00 uur.

Tombola 2e kerstdag bingo

Bingo op Kerstavond

Zaterdag 24 december, op kerstavond, kun je kerst vieren met de Tombola familie. Tombola bingo kerst special speel je op Kerstavond natuurlijk! Als je helemaal alleen bent, dan is er geen man over boord. Van 20:00 tot 22:00 is er bij het spel Bingo90 een ultiem kerstgevoel. Er is namelijk een gegarandeerde Full House prijs van €250. En je kunt gezellig samen met andere spelers spelen en chatten.

2e Kerstdag Bingo

Tweede kerstdag speel je bingo met Tombola en OneTime. Maandag 26 december van 20:00 tot 22:00 ben jij natuurlijk ook van de partij met de Tweede Kerstdag Bingo. Er is niet alleen een gegarandeerde Full House prijs van €400, maar ook nog eens 4x een Mystery Full House prijs van €1.000! Dit noemen wij met recht een Tombola bingo kerst special!

Wekelijkse bingo acties bij Tombola

Naast deze toffe acties in de maand december heeft Tombola natuurlijk ook gewoon haar wekelijkse bingo acties. Early Bird, Twaalfuurtje en Bingo Night keren wekelijks terug.

 • Early Bird
  • Elke dag van de week van 08:00-10:00 uur in Bingo 90. Full House prijs bedraagt €50.
 • Twaalfuurtje
  • Elke dag van de week van 12.00-14.00 uur tijdens de lunch kan je terecht bij Bingo 90. Een gegarandeerde Full House prijs van €50 ligt voor je klaar.
 • Bingo Night
  • Elke zondagavond van 18.00-20.00 in Bingo 75 voor een gegarandeerde €50 Full House.
  • En van 20.00-22.00 bij Bingo 90 voor een Full House prijs van €100.

Er is altijd wat te beleven en te winnen bij Tombola. Veel speelplezier!

> Lees hier onze Tombola bingo review.

Tombola-bingo-acties

18+ Wat kost gokken jou? Stop op tijd.

Tags: