Tombola bingo promoties november 2022

Top 5 leukste Tombola promoties in november

Tombola heeft weer leuke bingo promoties voor de november maand. Elke maand plaatsen we hier de leukste en beste Tombola acties. Uiteraard vind je er de bekende wekelijkse promoties, maar we lichten hier met name de nieuwste promoties toe.

We hebben weer de 5 leukste Tombola Bingo promoties gekozen van Tombola Bingo. Gegarandeerde Full House prijzen en leuke extra geldprijzen. Hieronder lees je wat je kunt verwachten van de Tombola Bingo Promoties én wat je kunt winnen.

tombola-wk-voetbal-bingo

WK voetbal landen Bingo

Iedereen wint met het WK VOETBAL LANDEN BINGO! Altijd prijs voor elke speler! Kies je favoriete land en krijg gegarandeerd €1 tot maximaal €5 speelgeld. Ga je voor Nederland of toch Argentinie, Brazilie, Kameroen of misschien wel Duitsland? Doe snel mee, want aanmelden kan tot 20 november!

Tombola-bingo-knusse

Knusse Dinsdag Bingo

De komende 3 koude wintermaanden is het tijd voor Knusse Dinsdag. In november, december en januari is het in iedergeval knus bij Tombola. 22 november is alweer de vierde Knusse Dinsdag Bingo. Tussen 20:00 en 22:00 gebeurt het in het Bingo 90 spel met een gegarandeerde Full House prijs van €175!

Margriet-winterfair-bingo

Margriet Winterfair Bingo – win gratis kaartjes

Woensdag 16 en 23 november hebben we van 20:00 tot 22:00 de Winterse ‘Margriet Winterfair Bingo! Deze staat volledig in het teken van de Margriet Winterfair 2022. Iedere 30 minuten maak je in de chat kans op 2 gratis kaartjes voor dit leuke Winter event. Tevens maak je in elke bingo game kans op de Full House prijs van €150, gegarandeerd!

Woensdag 23 november is je laatste kans op deze gratis kaartjes!

Tombola-goodies-quiz

Win goodies met Quiztime

Quiztime it is! 2 keer per week wordt er een uur lang ge-quizt voor leuke goodies! Elke week op zaterdag- en zondagmiddag speel je mee voor gratis goodies. Zit klaar tussen 14:00 en 15:00 en wees voorbereid op leuke quizzen en ontvang jij wellicht die leuke en gekke  goodies. 4 weken op rij wordt je kennis getest 😉 Een van de leukere bingo events van Tombola als je het ons vraagt.

‘Donder Bingo’ – 17 november

Op de donderdag is het tijd voor Donder Bingo. Elke donderdag tussen 20.00-22.00 ben je weer van harte welkom voor deze donderse bingo avond.En de Full House prijs liegt er niet om met een gegarandeerde prijs van €200

Wekelijkse bingo acties bij Tombola

Naast de speciale wekelijkse acties vind je bij Tombola ook dagelijkse en wekelijkse terugkerende acties. Early Bird, Twaalfuurtje en Bingo Night zijn superleuke acties om aan deel te nemen.

  • Early Bird speel je elke dag van de week in Bingo 90 van 08:00-10:00. Full House prijs bedraagt €50.
  • Twaalfuurtje – elke dag van de week van 12.00-14.00 tijdens de lunch kan je terecht bij Bingo 90. Een gegarandeerde Full House prijs van €50 ligt voor je klaar.
  • Bingo Night wordt op de zondagavond gespeeld van 18.00-20.00 bij Bingo 75. voor gegarandeerd €50. En van 20.00-22.00 bij Bingo 90 voor een Full House prijs van €100. De zondagavond is dus voor jou en Tombola.

Er is altijd wat te beleven bij Tombola. Veel speelplezier!

> Lees hier onze review van Tombola.

Tombola-bingo-acties

18+ Wat kost gokken jou? Stop op tijd.