Tombola bingo promoties oktober 2022

Tombola promoties voor oktober

Tombola heeft weer leuke acties voor oktober. We zien een paar bekende acties terugkeren en een aantal splinternieuwe bingo promoties. Er zijn weer 5 leuke events te spelen bij Tombola Bingo. Gegarandeerde Full House prijzen en leuke extra geldprijzen. Hieronder lees je wat je kunt verwachten van de Tombola Bingo Promoties én wat je kunt winnen.

7 oktober ‘Koud Kouder Koudst’

Vrijdag 7 oktober is het tijd voor een nieuw event bij Tombola. Koud, Kouder, Koudst geeft je de kans op een Full House prijs van €275. Maar er zit een addertje onder het gras. De Full House prijs loopt namelijk elk halfuur terug met €25. Wees er dus vanaf het begin bij omdat de Full House prijs dan op z’n hoogst is. Tombola Koud, Kouder, Koudst begint vrijdagavond om 20.00 uur.

10 oktober ‘Verrassingsbingo!’

Wie is er niet gek op verrassingen? Wij in ieder geval wel en wij denken de spelers van Tombola ook. Daarom komt Tombola met een speciale Verrrassingsbingo avond. Als je maandag 10 oktober van 20.00-22.00 van de partij bent voor een potje bingo, dan ding je mee naar de Full House prijs. Elke 6 minuten is er een nieuwe bingo ronde en is het een verrassing wat de Full House prijs zal zijn. We weten in iedergeval dat de maximale prijs €750 is. Dat kunnen we toch wel een leuke verrassing noemen. Wees er bij op 10 oktober!

12 oktober ‘Matchday Bingo’

Matchday Bingo heeft natuurlijk met voetbal te maken en we moeten toegeven dat Tombola erg creatief is met zijn promoties. Speel mee op 12 oktober als Ajax tegen Napoli speelt in de Champions League. Fan van Ajax of niet, je kunt voor elk doelpunt van Ajax mee juichen en €0,50 voor elke goal winnen.
Wellicht was het interessanter geweest als dit voor elke goal van Napoli was geweest, maar dat terzijde 😉

Als jij woensdag tussen 18:30-20:30 minimaal 10 bingo games speelt, krijg je automatisch €0,50 voor elke goal van Ajax (tot max. 5 goals)! Succes!

13 oktober – ‘Donder Bingo’

Een dag later organiseert Tombola alweer Donder Bingo. Donderdag tussen 20.00-22.00 ben je weer van harte welkom voor deze (Roy) donderse bingo avond. Bingo75 fuifje wordt weer gespeeld tijdens deze speciale bingo avond met 75 bal bingo. Waar de meeste acties van Tombola betrekking hebben op de bingo 90 rooms, draait het bij Bingo Fuifje om bingo 75!

Speel mee bij Bingo75 Fuifje waar het garant zal staan voor leuke chatgesprekken! Ook maak je kans op de gegarandeerde Full House prijs van €150! Dat wordt weer gezellig!

17 oktober ‘Bingo Fuifje 75’

En dat zitten we alweer voorbij de helft van de maand. Time flies als het gezellig is en dat is het zeker bij Bingo75 Fuifje! 17 oktober wordt er weer een feestje gebouwd bij Tombola Bingo. Schuif aan bij Bingo75 fuifje tijdens deze speciale bingo avond met 75 ballen bingo. Speel mee en ga lekker los tijdens de gezellige chatgesprekken met de Chathosts! Je maakt kans op de gegarandeerde Full House prijs van €150! Als dat geen feestje wordt 🙂

Tombola wekelijkse bingo acties

Naast de speciale wekelijkse acties vind je bij Tombola ook dagelijkse terugkerende acties. Early Bird, Twaalfuurtje en Bingo Night zijn superleuke acties om aan deel te nemen. Early Bird speel je elke dag van de week van 08:00-10:00. Twaalfuurtje is elke dag van de week van 12.00-14.00 op de zondagavond speel je mee met Bingo Night.

Er is altijd wat te beleven bij Tombola. Veel speelplezier!

> Lees hier onze review van Tombola.

Tombola-welkomstbonus

 

18+ Wat kost gokken jou? Stop op tijd.