Tombola record met grootste bingo jackpot winnaar ooit!

Tombola grootste online bingo jackpot €273.404,-

Tombola heeft het record verbroken van de grootste online bingo jackpot prijs ooit. De gelukkige winnaar speelde mee met het bingospel ‘Britains Biggest Bingo’ via de website Tombola in Engeland.

De Full House winnaar ging naar huis met het ongelofelijke bedrag van £239.168 omgerekend €273.404. Nooit eerder is er zo’n grote online bingo jackpot gevallen. Hiermee heeft Tombola grootste bingo jackpot winnaar ooit!

Tombola-grootste-bingo-jackpot

Britains Biggest Bingo

Op 1 november organiseerde Tombola op zijn Engelse bingosite ‘Britains Biggest Bingo’. In totaal speelden een record aantal mensen mee met de bingo, in totaal 171.178 spelers! Hierdoor kwam de Full House prijs veel hoger uit dan verwacht.

De populaire Britse bingosite garandeerde een jackpot van maar liefst £100.000 maar door het grote aantal bingo spelers kwam de jackpot uiteindelijk uit op £ 239.168 (€ 273.404).

Het unieke aan dit bingo event is dat er geen geld wordt ingehouden door Tombola. De volledige omzet oftewel de volledige kaartverkoop wordt uitgekeerd.

De record bingoprijs viel na 36 getrokken ballen. De gelukkige winnaar had Full House op een bingokaart van 15 getallen.

Tombola Hollands Biggest Game

Marc Smit, country manager Tombola Nederland, gaf aan Casinonieuws.nl door dat hij blij verrast was door de hoge Jackpot. “Een meer dan verdubbeling van de full house prijs van £100.000 is waanzinnig.”

Voor de Nederlandse bingoliefhebbers had Marc Smit nog een aardig nieuwtje. Hollands Biggest Game wordt in Nederland geintroduceerd in 2023! De hoogte van de  gegarandeerde full house wordt nader bepaald. Maar dat het de grootste gegarandeerde full house prijs gaat worden in bingo, dat is een zekerheid, stelt hij. Dus dat belooft wat.

Bingocams grootste jackpot winnaar ooit

Grootste bingo jackpot ooit in Nederland

De grootste bingo jackpot ooit gewonnen in Nederland was bij Bingocams. De BigBang Progressive Jackpot bedroeg toen €38.279,- Bingocams was destijds beschikbaar in Nederland en is nu alleen nog actief in Engeland. De Nederlandse website van Bingocams is gesloten in aanvang van de regulering in Nederland.

Tombola-bingo

Tags: